top of page

Педагоги Коломийщини прагнуть демократичних змін

17 квітня у Старогвіздецькому навчально-виховному комплексі майстер-тренери швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» Ольга Нижник та Світлана Клімковська для педагогічних працівників Коломийського району провели тренінг.



Майстер-тренери підкреслили важливість демократичних змін, що відбуваються в освіті, звернули увагу на необхідність розпочинати їх із себе: «Хто хоче багато досягти, повинен ставити великі вимоги перед собою!»


Актуальність партнерської взаємодії всіх учасників освітнього процесу в закладі освіти – це ключове питання, що розглядалося у ході семінару-тренінгу. Окрім того, цікавою була дискусія щодо академічної доброчесності, свободи та відповідальності кожного педагога. Вчителі Старогвіздецького навчально-виховного комплексу, Загайпільської, Підгайчиківської та Гвіздецької шкіл ділились враженнями від тренінгу: «Майстер-тренери нас надихнули і дали нам поштовх до фахового зростання, до впровадження нових підходів в освіті! Адже саме з вчителя починаються перетворення в освіті». 

Останні публікації

bottom of page