top of page

Анонс: проєкт DECIDE презентує порадник «Створюємо центр професійного розвитку педагогічних працівників у громаді»

26 квітня 2024 року Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе онлайн-презентацію порадника для голів та управлінців освітою територіальних громад «Створюємо центр професійного розвитку педагогічних працівників у громаді». Після презентації відбудеться вебінар «Як створити центр професійного розвитку педагогічних працівників у громаді?».


На учасників заходу чекає:

  • огляд порадника, в якому експерти DECIDE зібрали необхідну інформацію про успішний старт роботи Центру, розвиток освіти у громаді;

  • обговорення нового формату, завдань та сенсів у роботі таких Центрів;

  • історії успіху громад, які вже впровадили модель таких Центрів і бачать позитивні результати;

  • обговорення особливостей міжмуніципальної співпраці громад зі створення і спільного користування Центрами.


Запис вебінару буде доступним на YouTube-каналі DECIDE, а матеріали до нього – на сайті кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я».


Є запитання? Залишайте їх у реєстраційній формі: bit.ly/3JmJMx2


Дата і час: 26 квітня 2024 року, 14:00


Спікери:


✔ Яніна Тимошенко, експертка Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, директорка КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернігівської міської ради»;

✔ Надія Балабуст, експертка проєкту DECIDE;

✔ Андрій Мацокін, національний експерт проєкту DECIDЕ.


Важливо! Реєстрація на вебінар є обов’язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже часом листи потрапляють саме туди. Також звертаємо увагу, що посилання на зустріч проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.


Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua


***

Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Посольства Швейцарії в Україні.

Останні публікації

bottom of page