top of page

Анонс: вебінар «Оскарження публічних закупівель в контексті організації харчування у закладах освіти»

12 лютого 2021 року відбудеться вебінар «Оскарження публічних закупівель в контексті організації харчування у закладах освіти». Захід проводиться за ініціативи Першої Леді України, МОН спільно з Антимонопольним комітетом України та проєктом DECIDE.


На вебінарі детально розкажуть про:

✔ процесуальні засади процедури оскарження публічних закупівель;

✔ типові помилки замовників у тендерній документації;

✔ особливості оскарження етапів розгляду пропозицій замовниками;

✔ як уникати помилок та оскаржень.


Дата і час: 12 лютого 2021 року, 14:00.Онлайн-трансляція вебінару на Facebook-сторінках Decentralization for Improved Democratic Education та Міністерства освіти і науки України.


Спікери:

✔ Буроменська Наталія, заступниця Голови Антимонопольного комітету України – державна уповноважена;

✔ Нечитайло Ольга, державна уповноважена Антимонопольного комітету України.

Модераторка: Леся Марталішвілі, експертка Команди підтримки реформ МОН, представник проєкту «Архітектура реформ в Україні», що фінансується з мультидонорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку України, управління яким здійснює ЄБРР.


Реєстрація на вебінар обов’язкова за посиланням: https://cutt.ly/akn2y4l. У формі можна залишати запитання для спікерів.


Вебінар буде корисний для керівників органів управління освітою новостворених громад, представників тендерних комітетів місцевих органів управління освітою, а також керівників закладів освіти, що мають  фінансову автономію.


Вебінар відбудеться в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я», яку реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та проєкту «Українська Архітектура Реформ» (URA), розробленого ЄБРР у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки ключових реформ в Україні.


Детальніша інформація щодо теми:

Останні публікації

bottom of page