top of page

Безпека школярів в укритті

200 вчителів початкових класів міста Чернігова на тренінгу «Безпека школярів в укритті» від ГО DOCCU, який організували за підтримки міжнародної організації FCA (Finn Church Aid), не тільки навчилися надавати першу допомогу, а й пройшли модулі з психологічної підтримки та основ цивільного захисту населення.


«Найбільш корисно, коли інформація в комплексі», – отримали один із відгуків від учасниць тренінгу. Так і є, адже поєднання таких блоків дозволяє якнайкраще засвоїти всю тему.


У модулі «Основи цивільного захисту населення. Укриття в закладах освіти» педагоги дізнавалися у межах онлайн-тренінгу від Антона Фабіша, представника Центр громадського здоров’я України, про те, як діяти вчителю під час сигналу «повітряна тривога», що має бути у «тривожній валізці» школярів і школярок. Експерт також надав практичні поради щодо поведінки в екстреній ситуації, що можуть виникнути в шкільному укритті та поділився алгоритмом дій у випадку загрози небезпеки.


Уся інформація, яку отримали педагоги під час модулю, була корисною! І нехай вона залишиться «теорією», адже недарма кажуть, що «попереджений – значить озброєний».


Корисні матеріали модулю у інфографіці від ГО DOCCU.



Останні публікації

bottom of page