top of page

Конкурсний відбір територіальних громад-партнерів Проєкту «KOLO Clubs 2.0» у Чернігівській області

Громадська організація «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (далі – ГО «ДОККУ») у межах співпраці з міжнародною організацією Finn Church Aid (далі – FCA) оголошує конкурсний відбір територіальних громад-партнерів проєкту «KOLO Clubs 2.0» у Чернігівській області (далі – Конкурсний відбір).


Про Проєкт «KOLO Clubs 2.0»


Проєкт покликаний надати всебічну підтримку учням та їхнім батькам, педагогічним працівникам у 3 територіальних громадах-партнерах Чернігівської області.

Громади-партнери проєкту:

– отримають грант на створення KOLO клубу на базі шкільної бібліотеки або укриття у відібраному ЗЗСО;

– з березня по листопад 2023 року у KOLO клубах буде організоване змістовне дозвілля для учнів з наступних тематик: безпека в Інтернеті та медіаграмотність, STEM, scratch-програмування, проєктний менеджмент, активне громадянство, арттерапія, мінна безпека, поведінка в укриттях, психологічна підтримка; групи для батьків щодо психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (MHPSS) тощо;

– вчителі ЗЗСО зможуть підвищити свою кваліфікацію в межах таких курсів:

«Безпека школярів в укриттях», «Цифрові компетентності та інструменти онлайн викладання для вчителя», «Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка учнів», а також навчань для фахівців ІРЦ.


Конкурсний відбір


У рамках Конкурсного відбору буде обрано 3 (три) територіальні громади-партнери Проєкту «KOLO Clubs 2.0».


Умови та порядок проведення Конкурсного відбору:


До участі у Конкурсному відбору запрошуються всі територіальні громади Чернігівської області.

Територіальну громаду у Конкурсному відборі представляє Команда територіальної громади.


Команду очолює керівник територіальної громади (сільський, селищний, міський голова).


До складу Команди територіальної громади, окрім керівника громади, можуть входити 2 (два) учасники:

– керівник структурного підрозділу органу місцевого самоврядування з управління освітою,

– керівник закладу освіти громади.

Документи за підписом усіх учасників надсилаються на адресу ГО «ДОККУ».


Для участі у Відборі учасники мають:

– заповнити аплікаційну форму учасника відбору територіальних громад проєкту «KOLO Clubs 2.0» (завантажити);

– написати мотиваційний лист у довільній формі для участі у конкурсі (обсягом не більше 5 сторінок)

– скан заповненої та підписаної аплікаційної форми та мотиваційного листа (за підписом голови ТГ) надіслати із супровідним листом на адресу електронної пошти jobindoccu@gmail.com. У темі листа просимо зазначити слова: «Конкурсний відбір Проєкту «KOLO Clubs 2.0».


Термін подачі заявок для участі у Конкурсному відборі – до 11 березня 2023 року включно.


Заявки від учасників Конкурсного відбору будуть оцінюватись відповідно до суми балів за показниками мотивації (50 балів) та спроможності (50 балів) – разом 100 балів.


Мотивація (50 балів) – висока мотивація представників територіальної громади до реалізації Проєкту «KOLO Clubs 2.0» в громаді. Рівень мотивації визначається на основі аналізу відповідей на запитання аплікаційної форми та під час співбесіди. При цьому визначаються наміри Учасника впроваджувати Проєкт «KOLO Clubs 2.0» до листопада 2023 року включно. Додатковою перевагою буде готовність до впровадження Проєкту «KOLO Clubs 2.0», задекларована не тільки ОМС громади, а й закладами освіти громади.


Спроможність (50 балів) – територіальні громади мають достатні кадрові, фінансові, організаційні та інші ресурси для впровадження Проєкту «KOLO Clubs 2.0». Рівень спроможності оцінюється на основі інформації, наведеної в аплікаційній формі, та за результатами співбесіди з Командою Учасника. Підтверджений досвід реалізації міжнародних та/або громадських проєктів у громаді (впродовж останніх п’яти років) стане перевагою.


Результати Конкурсного відбору будуть опубліковані на офіційних сайтах та на Фейсбук-сторінці ГО «ДОККУ» та Всеукраїнської асоціації ОТГ.


Будь ласка, зверніть увагу, що:

– рішення комісії не підлягає перегляду;

– подані матеріали не підлягають заміні, редагуванню та поверненню.

Останні публікації

bottom of page