top of page

Особливості викладання англійської мови у початковій школі в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти

8 лютого на базі «Академії неперервної освіти» (м. Біла Церква) відбувся семінар-практикум для учителів англійської мови опорних навчальних закладів Київської області: «Особливості викладання англійської мови у початковій школі в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти».


У ході проведення семінару тренер проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» Ярослава Кушнір ознайомила учасників із метою впровадження  громадянської освіти  та важливістю підтримки розвитку громадянського суспільства через поширення знань про освіту для демократичного громадянства та освіту з прав людини (ОДГ/ОПЛ) в Україні. Тренер проекту зосередила увагу педагогів на  навчально-методичному забезпеченні, розробленому в рамках проекту, зокрема на посібниках з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини з серії «Живемо в демократії» авторства Рольфа  Голлоба. Учасникам було представлено освітню електронну платформу проекту та продемонстровано можливості її використання у навчанні з громадянської освіти. Використовуючи навчально-методичні посібники, вчителі розробляли практичні завдання щодо реалізації змістової лінії «Громадянська відповідальність» в процесі навчання англійської мови.

Останні публікації

bottom of page