top of page

Що більше людей – то більше ідей. Як на Полтавщині учні, батьки й учителі писали дієві стратегії шкіл

Чи кожен заклад освіти має дієву стратегію розвитку? Заклади освіти громад-партнерів проєкту DECIDE мають!


Розповідаємо про Стратегії розвитку шкіл, які завдяки менторській підтримці Швейцарсько-українського проєкту DECIDE розробили Терешківський та Решетилівський ліцеї.


Майже рік школи працювали над створенням стратегій розвитку! Це був по-справжньому творчий процес, який потребував залученості усіх: учнів, батьків, педагогічного колективу, керівників громади. Творчі дискусії, гарячі обговорення та пошук спільних рішень ー усе це супроводжувало роботу шкільних команд.


Тож стратегії у підсумку вийшли максимально клієнтоорієнтованими!


«Що більше людей – то більше ідей». Це гасло взяли за основу під час роботи над Стратегією розвитку Терешківського ліцею і врахували думки усіх, для кого школа – не просто будівля, а справжня територія освіти.


Як успіхи та невдачі були на шляху до написання стратегії у двох шкіл на Полтавщині? Чи справді школам треба розробляти стратегії та які переваги це надає? Що із запланованого в стратегіях уже вдалося втілити читайте у новому матеріалі порталу Нова українська школа.


***

Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Посольства Швейцарії в Україні.


Останні публікації

bottom of page