top of page

Тренінг для педагогічних працівників ЗЗСО «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8 (9) класів

57 педагогічних працівників ЗЗСО громад-партнерів Швейцарсько-українського проєкту DECIDE в Чернігівській області підвищили свою кваліфікацію з методики використання ресурсів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ).


Тренінг для педагогічних працівників ЗЗСО «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8 (9) класів складається із 3 модулів, тривалість становить 30 годин.


Дві групи учасників продовж 5-9 червня 2023 року, а також 12-16 червня 2023 року:

– ознайомилися із навчальною програмою, орієнтовним календарним плануванням, методичним комплектом курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8 (9) класів ЗЗСО;

– розвинули практичні навички та вміння організації освітнього процесу в межах викладання курсу з дотриманням ключових підходів та принципів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини;

– удосконалили загальні (громадянська, соціальна, культурна) і професійні (методична, інформаційно-цифрова, педагогічне партнерство, проєктувальна, організаційна, здатність до навчання впродовж життя) компетентності.


За результатами тренінгу учасники отримали сертифікати.


Програма методичного тренінгу для педагогічних працівників ЗЗСО «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8 (9) класів (завантажити)


Останні публікації

bottom of page