top of page

У громадах-партнерах проєкту KOLO Clubs 2.0 продовжується серія тренінгів «Безпека школярів в укритті»

Триває серія тренінгів «Безпека школярів в укритті». 300 освітян Чернігівщини, а саме з громад-партнерів проєкту KOLO Clubs 2.0, навчали основам цивільного захисту населення. Відтепер вони знають, як діяти під час евакуації та як поводитися при мінній небезпеці.


Враженнями поділилася Ірина Комок, вчителька інформатики Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №35: «Враження позитивне! На вебінарі детально зупинилися на системах оповіщення, різновидах атак, а також з нами поділилися покроковим алгоритмом дій після оголошення повітряної тривоги. Ми отримали корисні поради, які допоможуть зберегти здоров’я і життя».

«Освітній процес в умовах воєнного стану: стратегії підтримки» – ще один тренінг із нашої серії, який розрахований на вчителів і керівників шкіл.


Він про те, як допомогти дітям боротися зі стресом і психотравмами, спілкуватися з ними на складні теми та надавати першу психологічну допомогу. Такий тренінг уже пройшли більш як 40 вчителів.


«Дякую проєкту KOLO Clubs 2.0 за ще один цікавий та інформативний день! Семінар-тренінг пройшов на одному диханні завдяки психологині Тетяні Костенко. Позитивна та щира спікерка створила атмосферу невимушеності, відкритості, що дало змогу педагогам поділитися як власним досвідом, так і здобути нові та ефективні методи психологічної допомоги», – каже Юлія Дзюба, асистентка вчителя Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5.


Крім теоретичної частини, було багато практики. За словами Анастасії Беженар, вчительки англійської мови школи №5, результат перевищив очікування: «Хотілося і слухати, і брати участь! Не помітили, як швидко сплинув час заходу. Дякую за нові знання і враження!».



Останні публікації

bottom of page