top of page

Вересневий KOLO Clubs 2.0 у Талалаївці

Наші яскраво-творчо-позитивні локації KOLO Clubs продовжують свої невичерпно-невгамовні активності.


Як справи у нашого найпівденнішого KOLO-клубу, що розмістився у Талалаївському ліцеї. Що цікавого там було за перший навчальний місяць?


По-перше, продовжуємо опановувати щось нове і самовдосконалюватися. Зокрема, під час заняття з активного громадянства «Секретна абетка» діти вчилися усвідомлювати себе громадянами України та висловлювати почуття гордості за свою державу. А під час заняття-екскурсії «Дослідження декоративних квітів» школярі вивчали культурні рослини, які ростуть біля школи.


По-друге, надалі навчаємося у спеціалістів! Під час зустрічі «Моя безпечна країна» діти ознайомилися із роботою фахівців ДСНС: спершу старшокласники уважно вислухали поради щодо мінної та пожежної безпеки, а після мали можливість «на практиці» ознайомитися із професією рятувальника.


По-третє, не припиняємо піклуватися про ментальне здоров’я. Як завжди, у цікавій ігровій формі дізнавалися про свої психологічні особливості. До прикладу, одного разу ми здійснили подорож-гру до чарівної країни «Повітряної кулі».


І куди ж без фізичної активності! Із волейболом, спортивними естафетами, ігровими квестами провели Олімпійський тиждень. А ще діти мали можливість провести гру-руханку «Ми літаємо» – літали на батуті!


І взагалі KOLO Clubs – це не лише про активності гуртом. Це і просто почитати цікаву книжку на зручному м’якенькому пуфі, поскладати LEGO, зібрати алмазну мозаїку чи ж розмалювати картину по номерах.


Останні публікації

bottom of page