top of page

Анонс: вебінар «Покроковий план створення піклувальної ради закладів освіти»

23 квітня 2024 року Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему: «Покроковий план створення піклувальної ради закладів освіти».


Разом з експерткою DECIDE Надією Балабуст розглянемо:


  • що таке піклувальна рада закладів освіти;

  • які її функції;

  • чому доцільно створювати одну піклувальну раду для усіх закладів освіти у громаді;

  • який покроковий план створення цього колегіального органу в громаді.


Крім цього, під час вебінару поділимося досвідом громад-партнерів проєкту DECIDE, які вже успішно створили та інтегрували піклувальні ради в систему управління освітою.


Запис вебінару буде доступним на YouTube-каналі DECIDE, а матеріали до нього – на сайті кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я».


Є запитання? Залишайте їх у реєстраційній формі: bit.ly/4aCgiXU 


Дата і час: 23 квітня 2024 року, 14:00.

Спікерка: Надія Балабуст, експертка проєкту DECIDE.


Важливо! Реєстрація на вебінар є обов’язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже часом листи потрапляють саме туди. Також звертаємо увагу, що посилання на зустріч проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.


Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua


Останні публікації

bottom of page