top of page

Інформаційний буклет про посібники та методичні матеріали з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини

За час впровадження проекту DOCCU експертами з ОДГ/ОПЛ були перекладені та адаптовані навчальні посібники серії «Живемо в демократії» та навчальні матеріали для розвитку громадянських компетентностей державних службовців та представників органів місцевого самоврядування.


Томи І-VІ серії «Живемо в демократії» отримали свідоцтва Міністерства освіти і науки України та були рекомендовані для використання в освітньому процесі початкової та повної середньої школи, а також у системі підвищення кваліфікації педагогічних кадрів. Переклади посібників українською широко використовуються та впроваджуються в рамках проекту DOCCU та інших проектів з ОДГ/ОПЛ. Навчальний матеріал посібників подано у доступній формі, що дає змогу використовувати його під час викладання курсів з ОДГ/ОПЛ та наскрізного впровадження на уроках з різних предметів, у позакласній та позашкільній роботі.


Матеріали розміщені у відкритому доступі для всіх освітян та громадян на освітній онлайн-платформі «Живемо в демократії» https://www.living-democracy.com.




Останні публікації

bottom of page