top of page

Щоб відбулися зміни, потрібно міняти себе! Під таким гаслом пройшов семінар-тренінг у Бурштині

У рамках реалізації Програми підтримки діяльності методичних структур Івано-Франківської області в умовах децентралізації освіти 9 жовтня 2017 року на базі Бурштинського міського методичного кабінету проведено семінар-тренінг для методистів міського методичного кабінету та керівників методичних об’єднань.


Алла Дутчак  та Світлана Клімковська, модератори даного заходу, окреслили нові ролі вчителя в умовах нової української школи, наголосивши, що  дидактичний метод викладання, в якому домінують учитель та підручник, повинен поступитися місцем методу оволодіння та використання учнями практичних навичок, який передбачає впровадження ширшого діапазону методик навчання.


У форматі активних та інтерактивних вправ учасники заходу обговорили сучасні проблеми та виклики в організації методичної роботи, напрацювали алгоритм її планування  в умовах переходу до впровадження нового закону України «Про освіту» та концепції «Нова українська школа».


Для того, щоб відбулися зміни, потрібно міняти себе – ця ключова фраза супроводжувала учасників семінару і дала поштовх для майбутніх робочих і творчих зустрічей.

Останні публікації

bottom of page