top of page

В «Академія неперервної освіти» розпочався семінар-тренінг «Освіта для формування громадянських компетентностей в Україні»

22 вересня 2015 року на базі КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» розпочався семінар-тренінг «Освіта для формування громадянських компетентностей в Україні». Семінар-тренінг проводиться в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні». Учасниками заходу стали освітяни-управлінці Київщини.


Зі слухачами працювали сертифіковані тренери: Клокар Наталія Іванівна, старший експерт проекту, доктор педагогічних наук, професор; Бендерець Наталія Миколаївна, перший проректор академії, кандидат педагогічних наук; Полтавцев Олександр Геннадійович, в.о. завідувача кафедри філософії освіти та управління, кандидат філософських наук; Бондарук Ірина Петрівна, завідувач відділу методики викладання суспільствознавчих предметів, кандидат педагогічних наук.


Семінар-тренінг розрахований на весь період курсового навчання і триватиме до 02 жовтня.


Зазначимо, що проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» здійснюється Цюріхським педагогічним університетом, Інститутом міжнародних освітніх проектів (IPE) та Національною академією державного управління при Президентові України на основі Угоди між Урядом України і Урядом Швейцарської Конфедерації про технічне та фінансове співробітництво.

Останні публікації

bottom of page