top of page

Вересень KOLO-клубу у Михайло-Коцюбинській громаді

В останній день жовтня встигаємо розповісти про вересень KOLO-клубу, який працює у Михайло-Коцюбинській громаді!


Так, в Андріївській гімназії щодня було велелюдно, робота тут просто кипіла!

Продовжується робота із чернігівськими тренерами. Акторська майстерність, «Коло безпеки», «Медіаграмотність» чи англійська мова – усе проходило, як завжди, весело, невимушено та пізнавально!


А ще до гімназії завітали представники Товариства Червоного Хреста України, які розповіли дітям про мінну безпеку.


Встигли провести і урок мужності. А хто може краще провести такий урок, ніж наш захисник? Уважно послухавши військового, діти після зустрічі подарували свої малюнки та поробки.


Ох, як же полюбляють діти творити. Завдяки рукам-умільцям папір оживав і перетворювався то на квіти в горщиках, то на птахів, або ж на потішних жабенят, які ще рухають язиком, немов полюють на комашок.


І, звісно, після таких посиденьок – рух! Спортивні, краєзнавчі, туристичні… Наші KOLO-клубівці просто не припиняють рух та розвиток у русі!


Услід за фізичним здоров’ям розкажемо і про психологічне. Психологи на локації KOLO Clubs, як і зазвичай, проводять різні заняття, щоб покращити командну взаємодію дітей, та вправи на стресоподолання. Не забували психологи і про дорослих: допомагали їм досліджувати власні емоції та особливості емоційної сфери.


Але на цьому проєкт KOLO Club не зупиняється – попереду на нас чекають чимало активностей!


Останні публікації

bottom of page