top of page

Як пройшов вересень у Чернігівських KOLO-клубах

З початком нового навчального року чернігівський KOLO-клуб не скидав обертів, а навіть навпаки! Тож нам кортить розповісти, як пройшов вересень у KOLO-клубах.


По-перше, нас стало більше – до активностей в межах проєкту KOLO Clubs 2.0 долучилися 118 «новачків». А локації залишилися такими ж різноманітними!


Зокрема:

– психологічну підтримку діти отримували під час арттерапії, казкотерапії та під час малювання піском;– танцюючи під англомовні пісні, разом співаючи їх та граючись у «веселі старти», вивчали іноземну мову;– різні логічні задачі діти початкових класів розв’язували в межах занять «ГеоЛогікс». Бонус – вивчали геологію;– в ігровій формі на локаціях «Коло безпеки» або ж «Основи демократії» дізнавалися про суспільно-важливі поняття, як-от право, відповідальність, конфлікт, а також про особливості прояву булінгу;– і, звісно ж, проводили фізичні активності просто неба, насолоджуючись ще теплим сонячним промінням!


А ще настільні ігри, заняття із тренерами, виготовлення різноманітних поробок. Адже, можливостей KOLO-клубу, який працює на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №35, безліч.



Останні публікації

bottom of page