top of page

Завершився цикл тренінгів «Онлайн-сервіси під час змішаного навчання школярів»

Завершився наш цикл тренінгів «Онлайн-сервіси під час змішаного навчання школярів», на якому учасники підвищили рівень цифрової грамотності педагогів. Сама програма складається із 10 сесій та адаптована під кожен рівень – початковий, середній та просунутий.


У ній упродовж майже 3-х місяців взяли участь 259 освітян з громад-партнерів проєкту KOLO Clubs 2.0 – Чернігівської ТГ, Куликівської ТГ, Талалаївської ТГ та Михайло-Коцюбинської ТГ. Усі учасники та учасниці найближчим часом отримають сертифікати за успішне навчання. А ще – бонус у вигляді методичних рекомендацій, що допоможуть планувати змішане навчання і максимально залучати до навчання дітей, які не можуть відвідувати школу.


На тренінгах учасники та учасниці мали змогу навчитися:

– застосовувати у своїй роботі Google-застосунки та інші відомі програми;

– створювати мультимедійний контент;

– проводити уроки в різних застосунках;

– використовувати штучний інтелект в організації навчання для учнів.


«Отримую масу задоволення від змістовних лекцій курсу підвищення кваліфікації DOCCU. Теми лекцій сприяють поглибленню педагогічної майстерності у нелегкий для освіти час. Блогосфера та YouTube, Canva та LearningApps, Google-форми та організація е-документообігу – необхідний інструментарій сучасного вчителя.


Щиро дякую за навчання! Це прекрасно, коли навчання поєднується із спілкуванням з колегами та крутим тренером. Супер!», – такі відгуки ми отримали від учасників.


Тим часом ми готуємося до нових тренінгів та викликів!


Проєкт KOLO Clubs 2.0 реалізує ГО DOCCU за підтримки FCA (Finn Church Aid)

Останні публікації

bottom of page