top of page

Анонс: вебінар «Співробітництво територіальних громад: особливості фінансування»

30 травня 2024 року Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему: «Співробітництво територіальних громад: особливості фінансування».


Разом з національним експертом проєкту DECIDE Сергієм Яцковським розглянемо:


  • як фінансувати та вести бухгалтерський облік операцій, пов'язаних зі співпрацею територіальних громад;

  • що варто знати про спільне утримання комунальних підприємств;

  • як делегувати завдання та який має бути порядок казначейського обслуговування таких операцій.


Запис вебінару буде доступним на YouTube-каналі DECIDE, а матеріали до нього – на сайті кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я».


Є запитання? Залишайте їх у реєстраційній формі: https://bit.ly/3WUb2uW


Дата і час: 30 травня 2024 року, 14:00

Спікер: Сергій Яцковський, національний експерт проєкту DECIDE.


Важливо! Реєстрація на вебінар є обов’язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже часом листи потрапляють саме туди. Також звертаємо увагу, що посилання на зустріч проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.


Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua

Останні публікації

bottom of page