top of page

Анонс: вебінар «Впровадження модернізованої версії АІКОМ: порядок роботи з даними та подачі звітності»

Україна переходить на нову систему АІКОМ. Що потрібно знати керівнику органу управління освітою вже зараз? Що потрібно для впровадження модернізованої версії АІКОМ? Як працювати з даними та подавати звітність?


2 липня 2024 року Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему: «Впровадження модернізованої версії АІКОМ: порядок роботи з даними та подачі звітності».


Ключові теми для обговорення:


– інформація про модернізовану версію АІКОМ;

– дорожня карта переходу на модернізовану систему;

– підготовка даних для перенесення у систему;

– опрацювання даних та підготовка звітності;

– організація підтримки користувачів та доступу у систему.


Є запитання? Залишайте їх у реєстраційній формі: https://bit.ly/3XCA41U


Дата і час: 2 липня 2024 року, 11:00


Спікери:


  • Дмитро Завгородній, заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації;

  • Валентина Полторак, менеджерка швейцарсько-українського проєкту DECIDE;

  • Андрій Литвинчук, в.о. директора Інституту освітньої аналітики;

  • Ксенія Плєвако, експертка з цифрової трансформації проєкту DECIDE, керівниця ініціативи «Дебюрократизація управління освітою» Офісу ефективного регулювання.


Запис вебінару буде доступним на YouTube-каналі DECIDE, а матеріали до нього – на сайті кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я».


Важливо! Реєстрація на вебінар є обов’язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже часом листи потрапляють саме туди. Також звертаємо увагу, що посилання на зустріч проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.


Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua

Останні публікації

bottom of page