top of page

Використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій на заняттях англійської мови

Учителі англійської мови 9 лютого на базі «Академії неперервної освіти» (м. Біла церква) пройшли навчання за 6-годинним модулем з проблеми «Використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій на заняттях англійської мови».


У ході проведення семінару учасники ознайомилися з метою впровадження  громадянської освіти та важливістю підтримки розвитку громадянського суспільства через поширення знань про освіту для демократичного громадянства та освіту з прав людини (ОДГ/ОПЛ) в Україні у процесі цільового навчання вчителів закладів загальної середньої освіти.


Тренер проекту DOCCU Ярослава Кушнір зосередила увагу педагогів на загальних підходах з утвердження демократії в освіті, на навчально-методичному забезпеченні, розробленому в рамках проекту, зокрема на посібниках з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини з серії «Живемо в демократії» авторства Рольфа Голлоба. Учасникам було представлено освітню електронну платформу проекту та продемонстровано можливості її використання у навчанні з громадянської освіти. Використовуючи навчально-методичні посібники учителі розробляли практичні завдання щодо реалізації змістової лінії «Громадянська відповідальність» в процесі навчання англійської мови.

Останні публікації

bottom of page