top of page

Відбулась зустріч щодо розробки програм підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад

За ініціативи проєкту DECIDE та партнерів НАДС, Вищої школи публічного управління та Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад відбулася зустріч щодо планування професійного розвитку держслужбовців та ПОМС, що відповідають за сферу освіти. До неї долучилися представники Івано-Франківського обласного центру підвищення кваліфікації, Центру удосконалення освіти та кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу СНУ ім. В. Даля, Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації, Навчально-наукового інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка», Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Про плани Проєкту DECIDE щодо навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, що відповідають за управління освітою, розповіла Валентина Полторак, менеджерка проєкту. А від Лариси Жабенко, координаторки компоненту 1 Проєкту DECIDE, дізнавалися про основні підходи до розроблення спеціальних програм підвищення кваліфікації.


Аналіз освітніх потреб презентували Анна Грищенко, національна експертка Проєкту DECIDE, та Тетяна Михайлова, фахівчиня компоненту 1 Проєкту DECIDE.



Останні публікації

bottom of page